Szakmai fórum

Szakmai program

A 9 órakor kezdődő megnyitó és a köszöntők után nemzetközi szinten ismert szakemberek angol nyelvű előadásait hallgathatják meg résztvevők, az aktuális piaci trendekről, a fenntarthatóságról és annak turizmussal kapcsolatos aspektusairól.

9:15-kor Tim Fairhurst, az ETOA főtitkára és politikai igazgatója Don’t leave anyone behind!” – címmel tartja prezentációját a szektor magán- és állami tagjai közötti kapcsolat fenntartásáról és szervezet klíma akciótervéről.

9:30-kor A szolgáltatásait az utazási és turisztikai ágazat számára kínáló Travelport képviseletében Damiano Sabatino, VP & Managing Director lép a színpadra, hogy az utazási szolgáltatások értékesítési folyamatának javításáról beszéljen a hallgatóságnak.

9:45-től McPartlin-Kiss Ildikó Magyarország, Horvátország, Szerbia, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia és Montenegró ország menedzsere tart prezentációt arról, hogy a repülés fenntarthatóbbá tétele sem lehetetlen, előadásában láthatjuk milyen megoldásokat találtak az Air France KLM légitársaságoknál.

A délutáni kerekasztalbeszélgetés 13:15-kor veszi kezdetét, melynek témája:   Az Energiaválság okozta nehézségek a rendezvényszakmában. A szakmai beszélgetés szervezője a Magyar Rendezvényszervezők- és Szolgáltatók Szövetsége.

Rendhagyó Turizmus Café felvételével zárul a MICE Business Day szakmai programja. A 14.00-kor kezdődő két blokkból álló Café témája: Nyitva vagy csukva?, valamint Merre tovább, EUR/HUF?