Rendezvény

MICE networking felsőfokon

Hibrid rendezvény

u

Mikor

MICE Business Day idén immár 6. alkalommal kerül megrendezésre 2020. november 23-án, hétfőn.

u

Miért

MICE Business Day szakmai workshopon az üzleti- és kongresszusi turizmus aktuális helyzetével, izgalmas rendezvényötletekkel, innovatív rendezvénytechnikai megoldásokkal, a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia- és rendezvényhelyszínekkel, csapatépítő vagy incentív tippekkel, érdekes tréninghelyszínekkel és profi catering ajánlatokkal, továbbá a legújabb rendezvényszervezési és üzleti turisztikai trendekkel ismerkedhetnek meg a látogatók.

u

Hogyan

A workshop vendégei hatékony, közvetlen B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és a környező országok konferencia- és incentív kínálatát, rendezvényhelyszíneit és szakmai előadások, kerekasztal beszélgetések keretében kaphatnak információt a MICE piac aktuális helyzetéről és a jövőbeli tervekről. Az eseménybe online is lesz lehetsőég bekapcsolódni.

u

Kiről

A kiállítók között szerepelnek külföldi és hazai üzleti szállodák, konferenciahelyszínek, különleges attrakciót és incentív programokat kínáló szolgáltatók, valamint kül- és belföldi desztinációk.

u

Kinek

A vállalatok rendezvényeinek és konferenciáinak, tréningjeinek és incentív utazásainak, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért felelős kollégák online regisztrálhatnak majd a konkrét tárgyalási időpontokra, az online diary-t a rendezvény előtt néhány héttel már megnyitjuk.

u

Hol

A MICE Business Day szervezői kiemelten fontosnak tartják, hogy az esemény mindig új helyszínen kerüljön megrendezésre. A Groupama Aréna, a Várkert Bazár, a Pesti Vigadó és a Millenáris és az UP Újpesti Rendezvénytér után a Budapest Marriott Hotel ad otthont az egynapos workshopnak és kísérőeseményeinek.

Komplex és hatékony

Z

Egynapos rendezvény: a cégek munkatársaikat csak egy napra kell, hogy nélkülözzék a munkahelyükről.

Z

Szigorú látogatói regisztráció: csak szakmai, potenciális vásárlók regisztrációját fogadjuk el.

Z

Nemzetköziség: hazai és külföldi cégek, szakemberek vesznek részt mind a kiállítói, mind a látogatói oldalon.

Z

Tárgyalási időpontok előzetes egyeztetése: a regisztrált látogatók előzetesen időpontot tudnak foglalni a kiállítók online órarendjében.

Z

Networking lehetőségek: egész nap folyamatos kávészüneteket, különböző kóstoltatásokat és közös ebédet biztosítunk a kiállítók és a látogatók számára.

Z

Szakmai információ csere: a hazai MICE területet érintő aktuális kérdésekről szakmai fórumot szervezünk.

Videók