Kiállítók

Legyen jelen az egyetlen hazai MICE eseményen!

Idén online platformon.

4 ok, amiért érdemes kiállítani:
}

Pénzt és időt takaríthat meg

Az online szervezés lehetőséget ad, hogy mind a hazai szakmai vásárlók mind pedig a külföldi vásárlók jóval szélesebb körét szólítjuk meg, akik megismerhetik az Ön szolgáltatásait. Kényelmesen saját irodájában ülve tárgyalhat. Házhoz jönnek a vásárlók!

Továbbá más, hasonló rendezvényekhez képest a MICE Business Day-en kedvezőbben vásárolhatja meg online kiállítói standját!

U

Új vásárlókat ismerhet meg

Minden évben szigorú kvalifikációs rendszer alapján regisztrálhatnak a szakmai vásárlók – ami idén sem lesz másként -, ezáltal is garantáljuk, hogy értékes vásárlókat ismerhet meg. Emellett a MICE Business Day koncepciója, hogy évről évre új helyszínen rendezzük meg annak érdekében, hogy mindig valamit új vagy megújult helyszínt mutassunk meg a szakmának. Idén az új helyszín egy kifejzetetten erre a rendezvényre fejlesztett online platform lesz, melyen keresztül bonyolíthatja 1-2-1 meetingjeit és feltöltheti pdf. anyagait, bemutatkozó videóját és weboldalát.

Networking

Most minden eddiginél fontosabb jelen lenni és kapcsolatba lépni a szakmai vásárlókkal.

A MICE Business Day nem csak a B2B meetingek alatt nyújt lehetőséget a kapcsolatépítésre, de a rendezvényt megelőző estén egy virtuális networking keretén belül is lehetőség van megalapozni a jövőbeni együttműködéseket.

Szakmai hírek első kézből

A legújabb trendek a MICE Business Day-en debütálnak először, így az üzleti „rapid randik” mellett az online szakmai fórumon ismert hazai és külföldi szakemberek előadásaiból, első kézből tájékozódhatnak az ágazatot érintő legaktuálisabb kérdésekről, témákról.

 

Kiállítóink lehetnek:

Z

desztinációk

Z

rendezvényhelyszínek, konferencia központok

Z

szállodák, szállodaláncok

Z

programgazdák

Z

kongresszusi irodák