Kiállítók

Legyen jelen az egyetlen hazai MICE eseményen!

Mert aki most nincs jelen, az jövőre lemarad!

4 ok, amiért érdemes kiállítani a virtuális platformon:
}

Pénzt és időt takaríthat meg

A MICE Business Day virtuális platformján a saját íróasztalánál ülve építheti fel virtuális standját és töltheti fel bemutatkozó anyagait – videóját, weboldalán -, amivel időt és pénzt takaríthat meg. Az online eseményen pedig kényelmesen, saját irodájában “fogadhatja” a potenciális vásárlókat és tárgyalhat partnereivel, a 1-2-1 meetingek keretében. Vagyis házhoz jön az üzlet! Továbbá más, hasonló rendezvényekhez képest a MICE Business Day-en kedvezőbben vásárolhatja meg online kiállítói standját!

U

Új vásárlókat ismerhet meg

Az online szervezés lehetőséget ad, hogy mind a hazai szakmai vásárlók mind pedig a külföldi vásárlók jóval szélesebb körét szólítjuk meg, akik megismerhetik az Ön szolgáltatásait. Minden évben szigorú kvalifikációs rendszer alapján regisztrálhatnak a szakmai vásárlók – ami idén sem lesz másként -, ezáltal is garantáljuk, hogy értékes vásárlókat, potenciális új partnereket ismerhet meg.  

Networking

Most minden eddiginél fontosabb jelen lenni, kapcsolatban maradni a régi partnerekkel és megismerni újakat. 

A MICE Business Day nem csak a B2B meetingek alatt nyújt lehetőséget a kapcsolatépítésre, de a rendezvényt megelőző estén egy virtuális networking keretén belül is lehetőség van megalapozni a jövőbeni együttműködéseket.

Szakmai hírek első kézből

A legújabb trendek a MICE Business Day-en debütálnak először, így az üzleti „rapid randik” mellett az online szakmai fórumon ismert hazai és külföldi szakemberek előadásaiból, első kézből tájékozódhatnak az ágazatot érintő legaktuálisabb kérdésekről, témákról.

 

Kiállítóink lehetnek:

Z

desztinációk

Z

rendezvényhelyszínek, konferencia központok

Z

szállodák, szállodaláncok

Z

programgazdák

Z

DMC-k

Z

kongresszusi irodák

 

Legyen a kiállítónk, használja ki a soha vissza nem térő lehetőséget, hogy “házhoz jönnek” a partnerek. Jelentkezzen a virtuális stand helyért a mice@turizmus.com e-mail címen, még MA!