A Hotel Lycium**** Kelet-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Debrecen szívében helyezkedik el a Nagytemplom és a Déri Múzeum közvetlen szomszédságában. A szálloda a régióban egyedülálló üzleti és konferencia komplexumban, a közel 13 000 négyzetméter alapterületű Kölcsey Központ épületegyüttesében található.
A Hotel Lycium**** és a Kölcsey Konferencia Központ kitűnő helyszínt biztosítanak konferenciák, kiállítások, meetingek, tréningek, interjúk, üzleti találkozók, esküvők és egyéb események céljára, akár 1500 főig.
A komplexum 17 rendezvényteremmel magas szintű szolgáltatások széleskörű palettájával és kiváló technikai felszereltséggel kínál kiváló helyszínt bármilyen rendezvénynek. A sokszínű kínálatot professzionális rendezvényszervezési szolgáltatások, minőségi 4 csillagos szállás, 91 db szoba, összesen 190 férőhellyel, közel 400 m2-es wellness-részleg, különleges gasztronómia és a kifogástalan kiszolgálás teszik teljessé. A rendezvények catering kiszolgálója az épületegyüttesben üzemelő Hotel Lycium**** Átrium Éttermének konyhája, amely mind a magyar, mind a nemzetközi konyha ételkülönlegességeit, valamint szezonális és reformételeket kínál.