A Holiday Inn Budapest-Budaörs szálloda Budapest nyugati kapujában, a belvárostól mindössze negyed órányira, az M1/M7-es autópályák mentén fekszik.
Az autópályáról letérve, a szállodát körülölelő nagy, ápolt kert és a tágas, 150 férőhelyes ingyenes parkoló a nyugalom szigetét varázsolják elénk a budaörsi agglomeráció, a bevásárló központok és irodaházak nyüzsgő világában. A szálloda lobbyjába lépve modern, kellemes, megnyugtató enteriőr, magasan képzett, udvarias személyzet fogadja vendégeinket.
Szállodánkban 160 légkondicionált és hangszigetelt szoba továbbá 4 lakosztály, mélygarázs, szauna, modern, megújult fittneszterem, két teniszpálya, wifi, mosoda, Lobby Bár és Culinary Art éttermünk várja vendégeinket.
6 db légkondicionált, modern technikai eszközökkel ellátott, minden igényt kielégítő konferencia termünk 300 főig ideális helyszíne céges rendezvények és konferenciák lebonyolításának.
Szállodánkban a gasztronómiára külön hangsúlyt fektetünk: a konyha klasszikus magyar és nemzetközi fogásokat vonultat fel, melyeket vendégeink nemcsak különleges hangulatú éttermünkben, hanem jó idő esetén árnyas teraszunkon is élvezhetnek.
A Holiday Inn Budapest-Budaörs a Holiday Inn lánc egyetlen magyarországi szállodájaként egyszerre képviseli a hagyományos magyar vendégszeretetet és egy nemzetközi lánc szigorú feltételeinek minden szempontból megfelelő professzionizmusát.