Minden esemény első és néha legmaradandóbb benyomását a helyszín környezete kelti. A pan.event számos egyedi rendezvényhelyszín bérlésének lehetőségét kínálja, melyek mindegyike különbözik egymástól, de néhány fontos jellemző közös bennük: központi és könnyen megközelíthető helyszínek, Bécs közelében, mégis a pannon régió szívében helyezkednek el, a legmodernebb infrastruktúrával felszerelve és rendkívül elkötelezett személyzettel állnak rendelkezésre.
Ezen közös feltételek együttese biztosítja az eseménynek azt a tökéletességet, amelyet Ön is megérdemel. Fedezze fel a lenyűgöző helyszíneket Kismartonban, a Fertő-tó közelében és azon túl! Bármelyik helyszínre esik választása, garantáltan egyedi és különleges rendezvényben lesz része Önnek és vendégeinek.

Esterházy-kastély & Kastélynegyed
Orangerie (Narancsház) a kastélyparkban
Esterházy Borászat & Kalandaház
Fraknó Vára
Grenadier Kávéház és Étterem
Lackenbachi-kastély
Boutique Hotel zum Oberjäger
Szentmargitbányai Kőfejtő

Nemzetközi kultúrális és sportesemények, nemzetközileg elismert borok, valamint számos magasminőségű kulináris élmény a top-class éttermektől a kultúrált borospincékig csak, hogy néhényat említsünk a régió kínálatai közül. Központi elhelyezkedése, könnyű megközeleíthetősége ideális célpont, melynek látványos helyszínei, egy felejthetettlen eseménynek adhatnak otthont.