A Budapest Marriott Hotel a főváros egyik legelső ötcsillagos szállodája. Modernista stílusával, folyamatosan frissülő szolgáltatásai komplexitásával és nívójával úgy a 80-as években, mint az azóta eltelt évtizedek során, a vendéglátás ikonikus és példaértékű úttörője maradt.

A szállodát Duna-menti elhelyezkedéséből adódóan Budapest legszebb épített és természetes látnivalói veszik körül. Mind a 364 felújított vendégszobájából festői panoráma tárul elénk, legszélesebb távlatban látni innen a Gellérthegyet, a Citadellát, a Budai-várat, a Lánchídat és a Duna minden napszakban más-más árnyalatban megmutatkozó sodrását.
A Duna-parti DNB Budapest étteremben kreatívan megreformált, modern magyaros ínyenctúrára invitálja vendégeit. Hogy valóban autentikus legyen az élmény, itt az alapanyagokat helyi forrásokból szerezzük be.
A 9. emeleti Liz and Chain Sky Lounge tetőbár teraszáról pedig lélegzetelállító, egyedülálló panorámát, naplementét és a budapesti fények lenyűgöző kavalkádját élvezheti.

17 megújult rendezvénytermünk hasonlóan exkluzív Dunaparti kilátást biztosít, összesen 17 000 négyzetméteren. Képzett rendezvényszervező csapatunk a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat garantálja, szigorú és naprakész higiéniai protokollok betartása mellett, hogy vendégeink felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak – legyen szó hivatalos céges rendezvényről, ünnepi gálavacsoráról, vagy meghitt családi eseményről.

Ránk mindig számíthat!