A rendezvény teltházas, további jelentkezést semmilyen formában nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük!
A rendezvényre való belépésre kizárólag az előzetesen elfogadott és visszaigazolt regisztrációval rendelkezők jogosultak.
RENDEZVÉNY

A MICE Business Day rendezvényen a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentive és üzleti utazások szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és juttathatják el ajánlataikat az elsősorban hazai konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére, miközben a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára.

2019. november 12-én, kedden immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre az UP Újpesti Rendezvénytér épületében a MICE Business Day workshop.

Tavaly a Millenáris adott otthont a rendezvénynek, ahol a 92 kül- és belföldi kiállítóhoz több mint 1100 tárgyalási időpontot foglaltak a szakmai vásárlók, köztük több mint 30 külföldi hosted buyer. A szakmai látogatókkal együtt közel 500 szakmai vendég vett részt, a tavalyi esemény fotógalériáját itt tekinthetik meg, valamint az eseményről forgatott videó itt látható.VIDEÓK