A rendezvény teltházas, további jelentkezést semmilyen formában nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük!
A rendezvényre való belépésre kizárólag az előzetesen elfogadott és visszaigazolt regisztrációval rendelkezők jogosultak.
Szeretném megköszönni a mai MICE nap kiváló szervezését! Sajnos csak délelőtt tudtam részt venni a programon, de nagyon hasznosnak találtam. A helyszín kiváló volt - tágas, természetes megvilágítású, parkolóhelyekkel... Nagyon jó volt a 20 perces forgó - az idő pont elég egy-egy megbeszélésre.

Stefkóné Vermes Judit
ügyvezető igazgató / Congress Kft.


Gratulálok a szervezéshez, a helyszínhez, igazán nagyszerű rendezvény volt, jól éreztük magunkat és szinte az összes találkozó nagyon hasznos volt! Reméljük, hogy jövőre is lesz hasonló, vagy még színvonalasabb MICE Day. Szólj majd ismét kérlek jó előre, hogy mielőbb be tudjunk regisztrálni!

Szilvia Nemeskéri
Director of Sales /Aquincum Hotel Budapest


Szeretnénk gratulálni az első MICE Business Day megrendezéséhez, és mi is bízunk benne, hogy lesz folytatás! Kitűnő volt a helyszín választás! Az elegáns és egységes terem berendezés, a praktikusan kialakított terek, a jól szervezett programok, a kóstolási lehetőségek, a profi moderálás, a catering – mind-mind hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Sikerült érdemi tárgyalásokat folytatni, és új partnereket is szereztünk!

Szabó József
Értékesítési Igazgató / Hunguest Hotels Zrt.

Korábbi rendezvényeink

A rendezvény tavaly, 2016. november 15-én második alkalommal került megrendezésre a Várkert Bazárban.
A 2016-os rendezvényen a 79 kül- és belföldi kiállítóhoz csaknem 1000 tárgyalási időpontot foglaltak a szakmai vásárlók, köztük több mint 50 külföldi hosted buyer. A szakmai látogatókkal együtt közel 500 szakmai vendég vett részt, a tavalyi esemény fotógalériáját itt tekinthetik meg, valamint az eseményről forgatott videó itt látható.

A 2015-ös, a Groupama Arénában tartott első eseményről készült képek fotógalériája itt található, valamint az eseményről forgatott videó itt látható.